Vastustuskyvyn vahvistamiseen joka päivä

  • Kaikille 1-vuotiaasta alkaen
  • Vahvistaa vastustuskykyä
  • Hygieeninen läpipainopakkaus
  • Avattavat kapselit voi myös sekoittaa ruokaan tai juomaan

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Tuote on saatavana vain apteekeista.

Annostus ja käyttö

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sopii koko perheelle 1-vuotiaasta ylöspäin sekä raskaana oleville ja imettäville. Kapselin voi niellä sellaisenaan, mutta halutessaan sen voi myös avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai pieneen määrään nestettä.

Suositeltava vuorokausiannos: yksi kapseli kaksi kertaa päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.

Pakkauskoot

Maitohappobakteeri + B ratiopharm on saatavana 30, 50 ja 100 kapselin pakkauksissa.